Bărbat din Secuieni dat dispărut, căutat de polițiști

HomeActualitate

Bărbat din Secuieni dat dispărut, căutat de polițiști

Miercuri, 14 aprilie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au fost sesizaţi de către un bărbat din localitatea Secuieni, cu privire la faptul că fiul acestuia, Gheorghe-Sorin Ţicămucă, de 57 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu din data de 10 aprilie, spre municipiul Roman, și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Români continuă activitățile de căutare a acestuia. Semnalmente: înălţime – 1,75 metri, greutate –70-75 de kilograme, păr grizonant.

„La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă gri, pantaloni negri, pantofi negri, iar pe cap purta o şapcă neagră. Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Secuieni, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Foto: IPJ Neamț

Comentarii

WORDPRESS: 0