Bărbat din Roman reținut pentru furt de la vecini

HomeActualitate

Bărbat din Roman reținut pentru furt de la vecini

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați sâmbătă, 17 septembrie, de către o femeie de 49 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt, informează IPJ Neamț. În jurul orei 15:30, când a revenit la domiciliu, persoana vătămată ar fi surprins în curtea imobilului o persoană de sex masculin ce avea asupra sa o pilotă, pe care a abandonat-o şi a fugit.

Conform IPJ Neamț, investigațiile efectuate de polițiști au relevat faptul că, la data de 17 septembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în imobilul persoanei vătămate, de unde ar sustras o butelie de aragaz, mai multe cutii de vopsea, un televizor, 50 de saci cu cărbuni și două pubele de gunoi, fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare de 3.200 lei.

„În timpul desfășurării cercetării la fața locului, persoana vătămată a observat, după semnalmente, persoana pe care ar fi văzut-o în curtea imobilului, un bărbat de 55 de ani, din Roman, vecin cu aceasta, care a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. Aproximativ 80% din prejudiciul estimat a fost recuperat și predat persoanei vătămate. În urma documentării activității infracționale, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Duminică, 18 septembrie, persoana în cauză au fost prezentată instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0