Prima paginăActualitate

Bărbat din Roman înecat în râul Moldova

Bărbat din Roman înecat în râul Moldova

Dimensiune text

Sâmbătă, 15 mai, în jurul orei 11, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un conducător auto cu privire la faptul că în albia râului Moldova se află corpul unui bărbat.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru degajarea persoanei din râul Moldova. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Roman, cu un autoturism de serviciu și o barcă. Pompierii au scos din apele râului Moldova, de la o distanță de aproximativ de 300 de metri în aval de podul spre Horia, trupul bărbatului decedat.

Conform IPJ Neamț, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Roman, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical solicitat pentru acordarea primului ajutor.

„În urma examinării sumare a suprafeței exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor faptei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat agent de poliție Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0