Prima paginăActualitate

Bărbat din Horia dat dispărut, căutat de polițiști

Bărbat din Horia dat dispărut, căutat de polițiști

Dimensiune text

UPDATE: Joi, 7 octombrie, în jurul orei 8.00, în urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, a fost găsit bărbatul de 92 de ani, din Horia, dispărut la data de 5 octombrie 2021. Cel în cauză a fost identificat sub un pod din localitatea Ion Creangă, în apropierea unei liziere, informează IPJ Neamț.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Miercuri, 6 octombrie, în jurul orei 9.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizaţi de către o femeie de 63 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, la data de 5 octombrie 2021, în jurul orei 11.00, socrul său, Costică Țugui, în vârstă de 92 de ani, din Horia, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,74 metri, greutate – 60 de kilograme, păr alb, tuns scurt, calviție frontală, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un pulover negru cu dungi albe, pantaloni din stofă negri, vestă din fâș neagră, halat gri, fiind încălțat cu ghete din cauciuc negre.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Dulcești și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0