Prima paginăActualitate

Bărbat din Dulcești dat dispărut, căutat de polițiști

Bărbat din Dulcești dat dispărut, căutat de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE, 20 AUGUST: Bărbatul de 51 de ani, din localitatea Dulcești, dispărut la data de 15 august 2020, a revenit la domiciliu, informează IPJ Neamț.

Joi, 20 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost informați cu privire la faptul că bărbatul de 51 de ani, dispărut la data de 15 august 2020, a revenit la domiciliu. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, 19 AUGUST: Marți, 18 august, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dulcești au fost sesizați de către o femeie de 39 de ani, din Dulceşti, despre faptul că fratele său, Ioan Tomuleţ, de 51 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul în data de 15 august 2020 şi nu a mai revenit.

Conform IPJ Neamț, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul a plecat în repetate rânduri de la domiciliu, pe perioade scurte de timp. Semnalmente: înălţime – 1,75 m, greutate – 120 de kilograme, păr şaten grizonant cu calviţie frontală, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o bluză de culoare gri, trening de culoare bleumarin, fiind încălţat cu adidaşi negri.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza localităţii şi în împrejurimi, în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Foto: IPJ Neamț

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0