Bărbat din Bălușești dat dispărut, căutat de polițiști

HomeActualitate

Bărbat din Bălușești dat dispărut, căutat de polițiști

UPDATE: La data de 19 septembrie, bărbatul de 44 de ani, dispărut la data de 30 august, a fost identificat de polițiști, în localitatea Bodești, informează IPJ Neamț. Din primele verificări a reieșit că, pe perioada dispariției, persoana în cauză s-ar fi aflat la muncă, la o fermă de animale, pe raza localității Bodești și nu a fost victima vreunei infracțiuni.


ȘTIRE INIȚIALĂ: 
Marți, 30 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către o femeie de 47 de ani, din Bălușești, cu privire la faptul că, la data de 31 iulie, fratele său Cojocaru Florin, în vârstă de 44 de ani, a părăsit în mod voluntar o fermă de animale din localitatea Săbăoani, unde acesta lucra, și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălțime – 1,70 metri, greutate – 85 de kilograme, păr șaten cu început de calviție, ochi verzi. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care bărbatul le purta la momentul dispariției.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza localităților Săbăoani și Bălușești, precum și a celor cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0