Bani pentru Roman de la Consiliul Judeţean

Dimensiune text

HCM Roman şi SCM Petrotub continuă asocierea cu CJ Neamţ. De finanțarea CJ se bucură Asociaţia Lucky Dance și Clubul Sportiv „Biruinţa” Gherăeşti. Spitalul Municipal primește 300.000 de lei pentru reabilitare termică și reparații la secția Pediatrie.

Consilierii judeţeni s-au reunit, luni, în cadrul a două şedinţe: cea ordinară, programată de săptămâna trecută, şi una extraordinară, care a avut loc imediat ce prima şedinţă s-a încheiat. Patru dintre proiectele aprobate în şedinţele de luni au vizat municipiul Roman, iar un al cincilea proiect s-a referit la un club sportiv din Gherăeşti.

Consilierii judeţeni au aprobat contractul de asociere dintre Consiliul Judeţen (CJ) Neamţ şi HCM Roman, pentru perioada 1 aprilie – 31 decembrie 2014, iar la sugestia consilierului romaşcan Dionisie Dumitraşcu, suma aprobată lunar prin contractul de asociere va fi de 25.000 de lei, nu de 20.000 de lei.

O altă asociere aprobată luni a fost cea între CJ Neamţ şi SCM Petrotub. Contractul de asociere este valabil tot în perioada 1 aprilie – 31 decembrie, iar suma propusă lunar era de 15.000 de lei. Consilierul judeţean Gabriel Farcaş a propus majorarea sumei, date fiind perfomanţele pe care le-a obţinut echipa până acum şi obiectivul pentru acest campionat. Prin urmare, consilierii au aprobat alocarea a 20.000 de lei lunar din bugetul CJ Neamţ pentru SCM Petrotub Roman.

Și Asociaţia Lucky Dance din Roman va primi bani din bugetul CJ. Este vorba despre 5.000 de lei, banii urmând a fi utilizaţi în vederea organizării Festivalului Naţional de Muzică pentru Copii şi Adolescenţi „Lucky Kids”, ediţia a III-a, care se va desfăşura în perioada 12-13 aprilie, în Municipiul Roman.

Spitalul Municipal de Urgenţă Roman va primi de la bugetul judeţului 300.000 de lei, în vederea realizării unor lucrări de reabilitare termică şi reparaţii la Secţia de Pediatrie a acestuia. Banii vor trebui justificaţi cu facturi, iar lucrările trebuie încheiate cel târziu în luna noiembrie.

O altă asociere aprobată a fost cea între CJ Neamţ şi Clubul Sportiv „Biruinţa” Gherăeşti, în vederea participării la Campionatele Naţionale de oină – seniori şi juniori, ce se vor desfăşura în perioada 17-21 iulie, respectiv 4-8 august, în judeţul Constanţa. Sportivii de la Gherăeşti vor primi 10.000 de lei pentru ambele competiţii.COMENTARII

WORDPRESS: 0