HomeRoman

Bani pentru învățământ, cultură și divertisment

Consiliul Local este rugat să aprobe cheltuirea unor bani din bugetul Romanului, pentru activități din domenii diferite.

 

 

Consilierii locali romașcani se vor reuni luni, la prânz, în ședință de Consiliu Local (CL), pentru a aproba bugetul municipiului Roman. În plus, consilierii vor trebui să decidă dacă sunt de acord cu cheltuirea a 14.000 de lei din bugetul local. Câte 2.500 de lei ar urma să fie dați pentru organizarea Concursului Interjudețean de Matematică „Alfa și Omega” – ediția a XII-a, a Festivalului național de muzică pentru copii și adolescenți „Lucky Kids”, ediția a II-a, muzeografilor Otilia Mircea și George Dan Hânceanu, pentru editarea catalogului de expoziție „Descoperiri arheologice din târgul medieval al Romanului”, și Inspectoratului Școlar Județean Neamț și Asociației Profesorilor de Chimie din județul Neamț – „AS CHIM”, pentru sprijinirea proiectului Olimpiadei Naționale de Chimie.

Pe lângă aceste activități care au nevoie de sprijin din partea CL Roman, aleșii locali trebuie să se hotărască și cu privire la aprobarea a 2.000 de lei Cercului rebusist „Edip – Mihai Crețu” Roman, pentru premierea câștigătorilor celei de a II-a ediții a Memorialului rebusist „Mihai Crețu”, precum și pentru publicarea celei de doua ediții a volumului „Mihai”, scris de Nelu Dumbravă, și a volumului „Rondelurile rebusiștilor”, al aceluiași autor, și alți 2.000 de lei pentru editarea volumului „Din istoria orașului Roman: 621 de ani de la prima atestare documentară”.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0