HomeEducatie

Bani pentru Gala învățămîntului nemțean

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Neamț mizează pe sprijinul financiar al Consiliului Județean Neamț și al consiliilor locale din orașele mari ale județului pentru organizarea Galei educației.

 

Consilierii județeni vor pune în discuție un proiect de hotărîre care propune alocarea a 20.000 de lei pentru susținerea evenimentului care va avea loc pe 10 februarie. Manifestarea va fi susținută financiar și de autoritățile locale din Piatra Neamț, care va oferi 20.000 de lei, și din Roman, cu 10.000 de lei.
Anunțată, inițial, a se desfășura în luna decembrie 2011, gala a fost amînată din motive administrative și reprogramată pentru data de 27 ianuarie. Gala Învățămîntului Neamțean a fost din nou reprogramată, pentru 10 februarie, tocmai din pricina insuficienței bugetului de care dispune Inspectoratul Școlar.

Pentru acest eveniment, Inspectoratul Școlar i-a invitat pe academicienii Solomon Marcus și Eugen Simion, foști elevi ai unităților școlare nemțene care s-au făcut remarcați în domeniile lor, membri ai echipei de conducere a Ministerului Educației, reprezentanți ai autorităților publice județene și locale, directori ai unităților de învățămînt. Protagoniști vor fi olimpicii nemțeni, laureați la concursurile naționale și internaționale, precum și profesorii care au obținut cele mai bune rezultate în activitatea profesională.

Comentarii

WORDPRESS: 0