Bani nerambursabili pentru sporturile romaşcane

Home

Bani nerambursabili pentru sporturile romaşcane

 

handbal hcm romanCluburile HCM Roman şi SCM Petrotub Roman au depus proiecte pentru obţinerea unei finanţări nerambursabile de la Consiliul Judeţean. Evaluarea tuturor aplicaţiilor se va face până pe 9 aprilie, dată la care cele două echipe vor afla ce sume le-au fost aprobate. Fiind în prima ligă, HCM Roman a solicitat un sprijin mai consistent.

„SCM Petrotub Roman şi HCM Roman au depus proiecte pentru finanţare nerambursabilă la Consiliul Judeţean Neamţ. HCM Roman a depus un proiect de circa 100.000 de lei, în vreme ce SCM Petrotub unul în jur de 70.000 de lei. Perioada de evaluare a proiectelor este în curs, cel mai probabil la începutul lunii aprilie vom şti dacă proiectele au fost eligibile. Din punctul nostru de vedere, spunem că am făcut două proiecte bune, două proiecte care vin în sprijinul sportului de performanţă din Roman. Sunt sume care vin în sprijinul cheltuielilor materiale ale celor două formaţii, cheltuieli care ne ajută să trecem mai uşor peste această perioadă aglomerată de competiţii sportive”, a declarat Lucian Micu, preşedinte al HCM Roman.

Conform votului consilierilor judeţeni nemţeni, în acest an se vor acorda 300.000 de lei pentru finanţarea proiectelor din domeniul culturii, aceeaşi sumă pentru proiecte sociale şi un milion de lei pentru proiecte din domeniul finanţabil sport.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0