Prima paginăSocial

Bâlciul anual se va ține doar în Bazar

Bâlciul anual se va ține doar în Bazar

Dimensiune text

 

Bâlciul tradițional, care va avea loc în perioada 28 iulie – 6 august, se va desfășura doar în bazar, anunță autoritățile locale. În ultimii doi ani, reprezentanții administrației locale au restricționat accesul comercianților pe străzile adiacente, cu excepția zonelor unde proprietarii de case își dau acordul pentru ca, pe trotuarul din fața locuinței, să permită vânzarea de produse.

Pentru anul acesta, conducerea Primăriei Roman ia în considerare o serie de amenajări în bazar, pentru a oferi spațiul necesar pentru agenții economici interesați. „Săptămâna trecută am avut o ședință de Consiliu Local în care am aprobat și activitățile legate de organizarea bâlciului anual. Lucrăm în această săptămână și definitivăm documentațiile pentru scoaterea la licitație a spațiilor pentru comerț. În acest an vom utiliza doar terenul proprietatea Primăriei, cel din Bazar, fără a mai închiria, cum am făcut în trecut, de la societățile din zonă spațiu. Funcție de numărul de solicitări, vom mai asfalta o alee în partea dinspre râul Moldova, pentru a putea oferi tuturor comercianților condiții bune pentru desfășurarea activităților”, a declarat primarul Lucian Micu.

Citește și:   Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Pe strada Renașterii se vor desfăşura activităţi de alimentaţie publică și comercializare de mărfuri alimentare și nealimentare pe teren proprietate privată, dar numai cu Aviz de amplasare eliberat de Serviciul Autorizări, Comercial, Transport din cadrul Primăriei Roman. Pe strada Colectorului, vis-à-vis de parcare Bazar, se vor comercializa mărfuri nealimentare, mărunțișuri, fără acordul proprietarului. Programul de funcţionare al bâlciului va fi cuprins între orele 10.00 – 23.00 și, începând cu orele 22.00, nivelul sonor se va reduce la nivel ambiental, urmând ca distracția să se încheie la orele 23.00.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0