Prima paginăActualitateNeamt

„Azi sunt șef la IPJ Neamţ”

Dimensiune text

Declarația sintetizează situația din Inspectoratul de Poliție Neamț, pentru al cărui șef s-au dat dispoziții contradictorii la numai 48 de ore distanță.

Situaţia de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ pare desprinsă dintr-o piesă de Ion Luca Caragiale. Săptămâna trecută, ministrul Radu Stroe a emis un ordin prin care comisarul şef Paul Tablan (foto) era mutat de la şefia IPJ Neamţ, pentru o perioadă de 60 de zile, pe scaunul de inspector şef la IPJ Ilfov, iar în locul său, la Neamţ, era numit inspector şef comisarul şef Stelică Bezim, adjunctul lui Paul Tablan.

La 48 de ore diferenţă, acelaşi ministru emite un nou ordin, prin care comisarul şef Paul Tablan este trimis acasă, să-şi continue munca la IPJ Neamţ. Situaţia este cel puţin curioasă, dar şeful Poliţiei Neamţ face haz de necaz. „Azi sunt şef la IPJ Neamţ”, a răspuns, cu umor, luni, Paul Tablan. El a refuzat să comenteze cele întâmplate, cu precizarea că ordinele se execută, nu se discută „Mă bucur că sunt acasă. Două luni la Ilfov n-ar fi fost un capăt de ţară, dar tot mai bine e acasă”, a concluzionat inspectorul şef al IPJ Neamţ.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0