Prima paginăSocial

Avarie majoră la gaz în zona Smirodava – Aleea Tudor Vladimirescu

Avarie majoră la gaz în zona Smirodava – Aleea Tudor Vladimirescu

Dimensiune text

 

Prima zi din săptămână a adus luni, 17 februarie, o avarie majoră la sistemul de alimentare cu gaze naturale al unei zone a orașului Roman. Romașcanii afectați de întreruperea alimentării cu gaz metan au sesizat reprezentanții companiei, la numărul gratuit 0800.800.928.

Ziarul de Roman a contactat reprezentanții Delgaz Grid, care ne-au comunicat faptul că o avarie produsă în zona cartierului Smirodava a determinat sistarea furnizării gazelor naturale, necesitând intervenția de urgență a echipelor companiei pentru remedierea avariei.

Dacă, la ora 18.00, dispeceratul Delgaz Grid estima două ore pentru remedierea avariei, complexitatea intervenției face ca reluarea furnizării serviciului să fie făcută la orele 22.00, după cum a precizat Corneliu Zaiț, purtător de cuvânt al companiei Delgaz Grid.

„Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări”, a declarat Corneliu Zaiț, Specialist​ Senior Comunicare Externă în cadrul E.ON România – Delgaz Grid.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0