Prima paginăSocial

Avansări în grad la IPJ Neamț, cu prilejul Zilei Naționale

Avansări în grad la IPJ Neamț, cu prilejul Zilei Naționale

Dimensiune text

 

În cinstea celor 101 ani de istorie de la înfăptuirea României Mari, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a avut loc vineri, 29 noiembrie, ședința festivă. În acest cadru, comisar şef de poliţie Costică Scutaru, împuternicit adjunct al Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, a prezentat ordinele și dispozițiile de avansare în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim pentru 10 ofițeri și 11 agenți de poliție, efective ce aparțin structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț și s-au remarcat prin activitatea profesională depusă, informează IPJ Neamț.

De asemenea, pentru rezultatele deosebite obţinute în activităţile profesionale, 110 poliţişti au fost recompensaţi prin mulţumiri scrise, iar 7 poliţişti prin felicitări scrise.

Activitățile pentru marcarea zilei de 1 Decembrie au fost demarate din luna noiembrie, de către IPJ Neamț prin organizarea de competiții sportive, la care au fost invitați și reprezentanți ai celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și din Ministerul Apărării Naționale, câștigătorii acestor competiții fiind premiați cu diplome și cupe.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0