Prima paginăSocial

Avansări în grad la IPJ Neamț, cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Avansări în grad la IPJ Neamț, cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Dimensiune text

 

În cinstea celor 99 de ani de istorie de la înfăptuirea României Mari, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a avut loc miercuri, 29 noiembrie, ședința festivă, la care a participat prefectul județului Neamț, Vasile Panaite.

În acest cadru, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, comisar şef Paul Tablan, a dat citire mesajului inspectorului general al Poliție Române, chestor principal Bogdan Despescu. De asemenea, au fost prezentate ordinele și dispozițiile de avansare în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim pentru cinci ofițeri și șapte agenți de poliție, efective ce aparțin structurilor operative din cadrul IPJ Neamț și s-au remarcat prin activitatea profesională depusă.

„Agentul de poliție Găboroi George Ionuț, din cadrul Serviciului Rutier Neamț, se numără printre polițiștii din țară care au fost avansați înainte de termen «la excepțional», pentru profesionalismul de care a dat dovadă în activitatea sa, dar și pentru intervenția acestuia la accidentul din 22 august, de pe raza localității Pufești, județul Vrancea, când a acordat primul ajutor unor victime și a susținut eforturile echipelor de intervenție la fața locului”, informează IPJ Neamț. În cadrul aceleiași ședințe a avut loc și ceremonia de numire a celor 13 agenți de poliție în primul grad de ofițer, în urma promovării examenelor de trecere în corpul ofițerilor, din acest an.

Activitățile pentru marcarea zilei de 1 Decembrie au fost demarate de la sfârșitul lunii noiembrie de către IPJ Neamț prin organizarea de competiții sportive, la care au fost invitați și reprezentanții celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și din Ministerul Apărării Naționale, câștigătorii acestor competiții fiind premiați cu diplome și cupe.

 

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0