Prima paginăSocial

Autoritățile romașcane se mai gândesc asupra răspunderii punții spre Cotu Vameș

Autoritățile romașcane se mai gândesc asupra răspunderii punții spre Cotu Vameș

Dimensiune text

 

 

Vineri, 7 septembrie, consilierii locali au fost convocați în ședință de îndată pentru a aproba opt proiecte de hotărâre. Din cei 21 de aleși locali, doar 14 au fost prezenți la dezbateri, dar un număr suficient pentru a putea avea cvorum pentru toate proiectele de pe ordinea de zi.

Ședința a început cu câteva minute întârziere, până când unul din consilierii care ajunseseră la Primărie, dar plecase, a decis să revină și să participe la dezbateri. Toate proiectele de hotărâre, ce pot fi consultate la această adresă – http://primariaroman.ro/HCL-Pro.php, au trecut cu votul unanim al celor prezenți.

Excepție a făcut proiectul numărul 6, ce se referea la intenția municipalității de a renunța la dreptul de administrare asupra punții spre Cotu Vameș. Puntea a fost dată în administrarea municipiului Roman în 2013, iar primarul Lucian Micu a declarat că a decis amânarea unei decizii asupra stabilirii celor responsabili de a se îngriji de aceasta, pentru a discuta mai întâi cu autoritățile din comuna Horia, care dețin obiectivul în proprietate.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • George 2 ani

    Daca ca mai ganditi mult se va întâmpla o nenorocire. Treceti la actiune si puneti becuri si scanduri. Ati promis, faceti!