Prima paginăSocial

Autoritățile au tipărit o nouă ediție a ziarului Info Primăria Roman

Autoritățile au tipărit o nouă ediție a ziarului Info Primăria Roman

Dimensiune text

 

 

Administrația publică locală a anunțat, la conferința de presă săptămânală, că a fost editată o nouă ediție a ziarului propriu, Info Primăria Roman, un material informativ ce este distribuit gratuit către cetățenii. Cea de-a patra ediție a ziarului cuprinde informații legate de modul de colectare a deșeurilor din municipiu, precum și posibilitatea completării unui chestionar care să arate care este gradul de mulțumire a romașcanilor față de serviciile de interes public.

Conform consilierilor locali care au aprobat editarea acestui ziar, materialul informativ conține patru pagini și este distribuit gratuit, în 10.000 de exemplare. „De astăzi (n.r. – luni, 15 iulie) am început distribuirea gratuită a acestui ziar, prin direcțiile și serviciile proprii din Primărie. În acest material informativ am adăugat și chestionarul pentru satisfacția cetățenilor, aceștia având posibilitatea după completarea acestui chestionar să îl depună în holul primăriei, în urna special amenajată, și, de asemenea, cetățenii care au acces la internet pot să completeze acest formular și online, așa încât la nivelul Primăriei Roman să luăm cunoștință de cât mai multe dintre problemele pe care le identifică cetățenii municipiului Roman și să depunem eforturi pentru a le remedia”, a declarat primarul Lucian Micu.

Info Primăria Roman este un material informativ cu patru pagini. tipărirea unui singur exemplar costând 0,14 bani (fără TVA). Ziarul va fi distribuit gratuit, prin direcțiile și serviciile subordonate Primăriei municipiului Roman. Prima ediția a Info Primăria Roman a apărut în luna decembrie 2017. În ediția din această lună, apar informații legate de colectarea selectivă a deșeurilor, chestionarul de satisfacție, precum și o prezentare a unui consilier local, în această ediție fiind rândul liberalului Mihai Armanu.

 

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0