Prima paginăSocial

Au început înscrierile la Grădiniţa cu program prelungit „Anton Durcovici”

Au început înscrierile la Grădiniţa cu program prelungit „Anton Durcovici”

Dimensiune text

 

 

La Grădiniţa cu program prelungit „Anton Durcovici” din Roman, care funcţionează în curtea Bisericii romano-catolice „Sfânta Tereza”, au debutat înscrierile pentru o nouă grupă de copii. Din 9 septembrie unitatea îşi va dubla numărul de locuri şi efectivul de personal. Părinţii ai căror copii vor împlini în toamnă vârsta minimă de trei ani sunt aşteptaţi pentru completarea cererilor de înscriere până la sfârşitul lunii martie, informează reprezentanții Fundației „Anton Durcovici”.

Înscrierea

Procedura de înscriere se desfăşoară în două etape.

Preînscrierea se efectuează în perioada 1 – 30 martie, pentru copiii care vor împlini cel târziu pe 9 septembrie 2019 (prima zi din anul preşcolar) vârsta de trei ani. Este prevăzută o selecţie a fişelor de înscriere şi o cunoaştere a familiilor.

După selectarea fişelor se procedează la înscrierea copiilor şi completarea locurilor rămase libere, în perioada 1 – 5 aprilie.

Criteriile de selecţie sunt:
– vârsta copilului;
– data la care se solicită înscrierea;
– au prioritate cei care au frecventat în anul 2018 – 2019 grădiniţa noastră, respectiv fraţi/surori ai acestora.

Grupe

Categoriile de grupe în care sunt clasaţi copiii sunt:
– Grupa mică (3 ani);
– Grupa mijlocie (4 ani);
– Grupa mare (5 ani).

Fundația își propune ca în anul şcolar 2019 – 2020 să funcţioneze două grupe: mică şi mijlocie.

Citește și:   Circulație restricționată miercuri seară, pentru desfășurarea unui tur ciclist al Romanului

Programul grădiniţei şi serviciile oferite

Orarul grădiniţei este între 7.30 şi 16.30.
Programul presupune: primirea copiilor începând cu ora 7.30, micul dejun, după care urmează activităţile instructiv-educative, prânzul, somnul şi activităţi recreative.

Servicii oferite

Conducerea grădiniţei alături de comitetul de părinţi vor decide şi în anul şcolar următor unitatea specializată care să asigure meniul copiilor. Optăm pentru o alimentaţie sănătoasă şi cu cât mai multe produse naturale, colaborând cu un specialist în alimentaţie.

Asistenţa medicală este asigurată în unitatea noastră prin prezenţa unei asistente medicale.
Grădinița colaborează cu un logoped şi un psiholog, care prin serviciile oferite contribuie la procesul educativ, mai ales pentru copiii cu diferite probleme.

Personal

În Grădiniţa cu program prelungit „Anton Durcovici” îşi vor desfăşura activitatea în anul şcolar 2019 – 2020 patru cadre didactice, cu studii de specialitate efectuate, cadre deschise, comunicative şi empatice. Personalul auxiliar şi nedidactic este format din: manager, secretar şi două îngrijitoare.

Detalii suplimentare pot fi aflate la sediul unităţii, din strada Ştefan cel Mare, nr. 228, Roman, la nr. de telefon 0755 307 958 şi pe site-ul www.fundatiadurcovici.ro.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0