Au fost puse în funcțiune semafoarele din intersecția de la Gâdinți

HomeSocial

Au fost puse în funcțiune semafoarele din intersecția de la Gâdinți

Miercuri, 7 septembrie, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a anunțat finalizarea lucrărilor de instalare și punerea în funcțiune a semafoarelor la intersecția DN 15D cu DJ 207D, din localitatea Gâdinți.

În intersecția de la Gâdinți au început problemele după asfaltarea DJ 207D, în zonă având loc în ultimii doi ani numeroase accidente soldate cu victime. După prăbușirea podului de la Luțca, fapt ce a dus la o nouă creștere a valorilor de trafic în Gâdinți, de la începutul lunii iunie, Prefectura Neamț a solicitat DRDP Iași instalarea de semafoare în această intersecție.

„Finalizarea lucrărilor de semaforizare a intersecției DN 15D cu DJ 207D, din localitatea Gâdinți, județul Neamț. Lucrările fac parte din planul de măsuri de sporire a siguranței circulației pe drumurile naționale inițiat la nivelul DRDP Iași. Instalarea și punerea în funcțiune a sistemului de semaforizare au avut loc cu acordul și în prezența reprezentanților Poliției, Prefecturii județului Neamț și ai autorităților publice locale. Circulați cu atenție”, au transmis reprezentanții DRDP Iași.

 

 

Foto: DRDP Iași

Comentarii

WORDPRESS: 0