Au citit şi au câştigat rechizite pentru şcoală

HomeSocial

Au citit şi au câştigat rechizite pentru şcoală

 

Biblioteca Municipală „George Radu Melidon” i-a răsplătit, şi în acest an, pe cei mai fideli utilizatori. Pentru începutul de an şcolar, cu ajutorul romaşcanului George Biciuşcă, zece copii, care de-a lungul vacanţei şi-au dedicat din timp lecturii, au primit rechizite.

„Doamna Daniela Vasilica, bibliotecar la Secţia de împrumut carte pentru copii, a identificat zece utilizatori dintre copiii care au citit cel mai mult în vacanţă, acesta fiind, de altfel, şi criteriul de selecţie: să fi citit cât mai multe cărţi în vacanţa de vară. Ei vor primi din partea sponsorului nostru, domnul George Biciuşcă, rechizite pentru noul an şcolar. Consider că cele mai importante investiţii sunt cele făcute în copii, de aceea încercăm, alături de şcoală şi de familie, să-i determinăm pe copii să citească. Îndemnaţi-vă copiii să citească! Aduceţi copiii în preajma cărţilor! Fiţi un exemplu pentru copiii dumneavoastră, citiţi împreună! Le doresc câştigătorilor de anul acesta să fie sănătoşi şi silitori, să-şi asculte părinţii şi profesorii şi să citească la fel de mult şi de acum înainte. Îi mulţumesc sponsorului pentru generoasa donaţie şi îl asigur de toată preţuirea şi consideraţia mea”, a declarat Cristina Panaite, directorul Bibliotecii.

Copiii iubitori ai cărţilor care au fost răsplătiţi pentru interesul lor sunt: Eduard Adrian Sava, clasa a VI-a Școala „Roman Muşat”, de la aceeaşi unitate şcolară primind premii şi Bogdan Alexa (clasa a VI-a) şi Andrei Ciurdea (clasa a II-a); Cosmin Ciurdea, din clasa a IV-a Școala „Sergiu Celibidache”, Ioana Podaru (clasa a V-a), Maria Podaru (clasa a III-a) şi Mihai Podaru (clasa a VI-a) – de la Școala „Calistrat Hogaş”, Nicoleta Chichiriţă (clasa a V-a) de la Școala „Mihai Eminescu” şi Diana Ursu şi Andreea Ursu, ambele în clasa I la Școala „Calistrat Hogaş”.

copii-premiere-carti-biblioteca-1

copii-premiere-carti-biblioteca-2

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0