Prima paginăSocial

Asociațiile de proprietari solicită amplasarea de bănci în zona blocurilor

Asociațiile de proprietari solicită amplasarea de bănci în zona blocurilor

Dimensiune text

 

 

În conferința de presă săptămânală, primarul Lucian Micu a precizat faptul că cetățenii care doresc amplasarea de bănci în fața blocurilor trebuie să se adreseze asociațiilor de proprietari. Periodic, funcție de solicitările primite din partea asociațiilor, se montează bănci.

Săptămâna anterioară s-au montat bănci la mai multe blocuri, două la blocurile 7 și 8 de pe Sucedava, una la blocul 6 de pe Panaite Donici, una la blocul 1 de pe Fundătura Duzilor și 10 în Asociația de proprietari nr. 20. „Le reamintesc cetățenilor care stau la bloc că pentru amplasarea acestor bănci trebuie să se adreseze asociațiilor de proprietari. Funcție de solicitări, noi centralizăm cererile și apoi trecem la montarea băncilor”, a precizat primarul Lucian Micu.

Solicitările de amplasare a băncilor trebuie să vină din partea reprezentanților asociațiilor de proprietari, deoarece există și blocuri la care unii locatari își doresc acest lucru, dar există și cetățeni care nu doresc să aibă bănci, de teamă că vor fi deranjați de zgomot.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0