Asociația „Culiță Tărâță“ donează rechizite pentru elevii din parohia Vad – Iucșa

HomeSocial

Asociația „Culiță Tărâță“ donează rechizite pentru elevii din parohia Vad – Iucșa

 

În zi de mare sărbătoare închinată Sfintei Cruci, de 14 septembrie, prin grija Asociației „Culiță Tărâță“, 85 de elevi ce provin din Parohia Vad – Iucșa au primit ghiozdane complet echipate cu rechizite școlare.

Aflată la cea de-a 14-a ediție, campania „Lăsați copiii la Mine și nu-i opriți”, inițiată de Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, Parohia Vad, în colaborare cu partenerii ei, continuă tradiția de a susține educația în mediul rural. Prin grija familiei Tărâță, fii ai satului, în colaborare cu preotul paroh Cristinel Căpraru, se continuă activitățile social-filantropice având ca rol principal sădirea în mințile celor mici a nevoii de a evolua pe treptele cunoașterii.

„Acum, la început de an școlar, după primirea binecuvântării Mântuitorului Iisus Hristos prin rugăciune și Sfânta Împărtășanie în ziua de 8 septembrie, peste o săptămână, în ziua Înălțării Sfintei Cruci, elevii din parohia noastră au primit rechizite școlare, necesare în procesul educației, cu scopul promovării educației în rândul copiilor din toate ciclurile de învățământ. Mulțumim Asociației «Culiță Tărâță», în special domnului Mihai Tărâță, pentru că este alături de noi în vederea realizării activităților  administrative și filantropice. În Parohia Vad – Iucșa venim în sprijinul familiilor cu o situație materială precară, dar, în același timp, promovăm excelența și motivăm elevii care realizează performanță”, a afirmat părintele Cristinel Căpraru.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0