Prima paginăSocial

Asfaltarea drumului Dulcești – Văleni – Talpa, finalizată până la sfârșitul verii

Asfaltarea drumului Dulcești – Văleni – Talpa, finalizată până la sfârșitul verii

Dimensiune text

 

 

Lucrările de asfaltare a drumului județean 157A Dulcești – Văleni – Talpa, efectuate cu fonduri alocate de la Guvern prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), vor fi finalizate până la sfârșitul verii, afirmă președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. Acesta a efectuat joi, 3 mai, o vizită în teren pentru a urmări mersul lucrărilor în zonă, care se află în stadiul turnării ultimului strat de uzură pe un tronson de cinci kilometri, din totalul de 12 kilometri ce vor fi reabilitați prin PNDL.

„În perioada imediat următoare, vom începe lucrările pe toate drumurile laterale ce intersectează acest tronson de drum, la execuția șanțurilor, podețelor și a elementelor de siguranță a circulației. Această investiție atinge valoarea de 11 milioane de lei și mi-am propus ca, până la finalul verii, să recepționăm întreg tronsonul, unul extrem de important pentru locuitorii din zonă, deoarece asigura legătura cu comunele Tupilați, Bîrgăuani și Dulcești”, a precizat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
 • Se pot pune câteva găleți de asfalt în și pe aleea din spatele Bl.33 din inima târgului unde vin zilnic zeci de TIRuri la PROFI și mai puține, la TOSCA? … Studioul CNS care viețuiește tot aici, ar face și poze dar credeți-mă pe cuvânt.
  Cadoul meu … o epigramă :
  „De ce să spui că strada-i proastă,
  Să fii nervos,să-ți faci necaz?
  Zi:ce frumoasă-i strada noastră
  Are gropițe în obraz …