Artist Mob Color – Mobilierul în stil clasic

HomeAdvertorial

Artist Mob Color – Mobilierul în stil clasic

Ce este stilul clasic?

Stilul clasic este un stil destul de conservator, care pastreaza elementele designului elegant de altadata. Influentat de designul clasic din Roma si Grecia Antica, acest stil este adanc inradacinat in traditie si nu a preluat nici un element modern. Stilul clasic pur pastreaza ideile de design regasite pe vremea marilor imperii antice. Acesta a inflorit in perioada Renasterii, cand artistii s-au reorientat spre trecutul glorios al imperiilor antice si s-au inspirat din ideile lor.

Cum recunoasteti stilul clasic?

Trasaturile definitorii ale stilului clasic sunt simetria, ordinea si echilibrul. Se foloseste un element central, in jurul caruia este decorata incaperea. Aceasta trasatura fundamentala a stilului clasic ne ajuta sa il identificam cu usurinta. Practic, o camera in stilul clasic porneste de la un punct central, ce imparte camera in doua parti simetrice, construite in oglinda, un astfel de punct focal poate fi un semineu.

Vi se potriveste acest stil?

Daca apreciati eleganta, designul luxuriant si materialele de calitate, atunci cu siguranta da.

Aceste modele de mobilier au o rama cu un design in linii drepte si sobre sau cu elemente de sculptura, rotunjite si stilizate, cu un aspect masiv si pretios.

Artist Mob Color asigura clientilor sai un nivel ridicat de servicii: consiliere in vederea alegerii mobilierului potrivit, productie de serie si de unicate, montaj si service post-vanzare. Echipa de tehnicieni si vanzatori este la dispozitia tuturor clientilor nostri pentru amenajarea optima a spatiului; realizam proiecte si randari atat pe stil modern, cat si clasic.

Gamele noastre de mobilier sunt dedicate amenajarii spatiilor de locuit (livinguri, biblioteci, dormitoare, birouri, sufragerii, bucatarii, holuri, case de vacanta.

Puteti obtine mai multe detalii sau o oferta personalizata, contactandu-ne la:

Nr. de telefon: 0759 424 679

Adresa de e-mail: artist.mob.color.srl@gmail.com

Tineti cont de stilul de amenajare al casei voastre si veti sti cum sa alegeti mobilierul perfect!

Voua ce stil vi se potriveste?

Comentarii

WORDPRESS: 0