Artist Mob Color, facem din casă acasă!

HomeEconomie

Artist Mob Color, facem din casă acasă!

Este suficient să ne spui ce îți dorești în materie de mobilier, iar noi îți conturăm proiectul de vis!
Artist Mob Color se adresează celor pasionați deopotrivă de confort, calitate, funcționalitate, stil și excelență.
Suntem pregătiți să satisfacem cele mai exigențe gusturi și stiluri.

Ce oferim?

Produsele Artist Mob Color se pot folosi ca și concepte integrate, dar și în mod particular sau în contexte cât mai diferite, de la apartamente sau case de reședință, sau clădiri de birouri, pensiuni etc.

Istoric

Artist Mob Color s-a născut din pasiunea și experiența în domeniul mobilierului de bucătărie, dormitor, living, birouri, etc. Ca orice firmă cu personalitate, ne-am creat identitatea proprie și ne-am stabilit valorile și standardele de eleganță ale produselor și serviciilor noastre.

În showroom-ul nostru din Roman, sunt expuse doar produse de cea mai bună calitate, toate certificate. Ambientul creat, estetica visată sau designul inovator se regăsesc în fiecare produs pe care Artist Mob Color îl propune, pentru fiecare client în parte. Cultura atentă la detalii și eleganța se îmbină cu profesionalismul nostru, iar rezultatul este o experiență de peste 12 ani în domeniul mobilierelor. În tot acest timp, produsele noastre au colorat și inspirat proiecte complexe, de la case de reședință, pensiuni, centre de afaceri sau locuințe private.

Produse de top

Produsele noastre au la bază soluții tehnice și calități estetice deosebite, reunind funcționalitatea cu frumusețea într-un comun de perfecțiune și calitate. Estetica lor este dată de echilibru, eleganță și precizie tehnologică, fiind folosite pentru a da formă suprafețelor, pentru a modela spațiile și pentru a crea o armonie între design și simț practic.

Artist Mob Color te introduce în lumea elegantă a mobilierului personalizat la comandă, oferindu-ți totodată posibilitatea de a alege piese de mobilier care ți se potrivesc, direct din stoc.

În showroom, echipa Artist Mob Color, pasionată de frumos, îți oferă gratuit servicii profesionale de consultanță, recomandări privind mobilierul potrivit spațiului și personalității tale. Facilităm astfel amenajări interioare de calitate, fiabile și versatile în funcție de nevoile fiecăruia.

Vino în showroom, pe strada Ștefan cel Mare, nr. 309, Roman.

Artist Mob Color aduce culoare în casa ta!

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0