Arsenal în sediul firmei

Un bărbat în vîrstă de 52 de ani, din comuna Horia, s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Neamț i-au făcut o vizită la sediul firmei, în municipiul Roman.

 

 

Luni, 20 februarie, polițiștii au efectuat un control pentru a verifica modul de deținere și asigurare a armelor deținute de Ștefan L. Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au constatat că bărbatul deținea, fără drept, la sediul societății, o armă letală de vînătoare cu glonț, o armă de vînătoare cu alice și un pistol cu bile de cauciuc. De asemenea, Ștefan L. a efectuat operațiuni fără drept cu arme și muniție și nu s-a prezentat la prelungirea valabilității permisului de armă.

Armele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și efectuare fără drept de operațiuni cu arme și muniție.

Ultima faptă a fost adăugată în dosarul penal după ce Ștefan L. a spus polițiștilor că a achiziționat pistolul de la un magazin de profil, iar informația s-a dovedit a nu fi reală.


COMENTARII

WORDPRESS: 0