Arsenal în sediul firmei

Puști și pistoale, la liber
Armele, la control
Traficanții de arme au fost condamnați la închisoare

Un bărbat în vîrstă de 52 de ani, din comuna Horia, s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Neamț i-au făcut o vizită la sediul firmei, în municipiul Roman.

 

 

Luni, 20 februarie, polițiștii au efectuat un control pentru a verifica modul de deținere și asigurare a armelor deținute de Ștefan L. Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au constatat că bărbatul deținea, fără drept, la sediul societății, o armă letală de vînătoare cu glonț, o armă de vînătoare cu alice și un pistol cu bile de cauciuc. De asemenea, Ștefan L. a efectuat operațiuni fără drept cu arme și muniție și nu s-a prezentat la prelungirea valabilității permisului de armă.

Armele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și efectuare fără drept de operațiuni cu arme și muniție.

Ultima faptă a fost adăugată în dosarul penal după ce Ștefan L. a spus polițiștilor că a achiziționat pistolul de la un magazin de profil, iar informația s-a dovedit a nu fi reală.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!