Arestați pentru furtul a 32.000 de lei din unități bancare

HomeActualitate

Arestați pentru furtul a 32.000 de lei din unități bancare

 

 

Polițiștii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ, împreună cu cei din cadrul IPJ Vrancea şi ai Secţiei de Poliţie Rurală Români, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliția Română, au identificat, în urma a trei percheziţii desfășurate marți, 16 octombrie, persoanele bănuite de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă de furt, ambele din sediile unor unităţi bancare, informează IPJ Neamț. Două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind introduse în arestul IPJ Neamţ.

Marți, 16 octombrie, poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ, în cadrul activităţilor complexe de cercetare penală, au efectuat trei percheziţii în oraşul Mărăşeşti, judeţul Vrancea, şi în localitatea Bahna, din judeţul Neamţ, într-un dosar penal de furt calificat. Astfel, au fost identificate trei persoane, dintre care doi bărbaţi şi o femeie, care au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ pentru a fi audiate. Faţă de cei doi bărbați, la data de 17 octombrie, s-a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Persoanele în cauză au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

„În urma cercetărilor extinse, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 15 spre 16 iulie 2018, un bărbat de 26 de ani, din Călăraşi, şi un altul de 32 de ani, din Vrancea, ar fi pătruns în sediul unei unităţi comerciale din Podoleni, de unde au încercat să sustragă valori sau alte bunuri. De asemenea, la data de 18/19 iulie 2018, cei doi ar fi pătruns în interiorul unei alte unităţi comerciale, din Zăneşti, de unde au sustras suma de 32.000 de lei. În activitate au fost angrenați și luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ şi IPJ Vrancea. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale în cauză”, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0