ArcadiaLine – serviciul de telemedicină Arcadia

ArcadiaLine – serviciul de telemedicină Arcadia

Dimensiune text

 

Sistemul de telemedicină implementat de rețeaua Arcadia permite tuturor pacienților să discute cu medicul, pentru a obține răspunsuri certificate la întrebări pe diverse probleme medicale – de la afecțiuni cronice care necesită monitorizare zilnică, nelămuriri legate de schema de tratament recomandată pentru un diagnostic recent până la simptome noi cu care aceștia se confruntă. 

Peste 100 de medici Arcadia, din diferite specialități, sunt incluși în acest program care permite interacțiunea directă, reproducând atmosfera din Centrele Medicale Arcadia.

Cum puteți accesa serviciul de telemedicină?

Urmați pașii de mai jos:
1. programați-vă – sunați la 0232 920, Call Center Arcadia. Consilierii Arcadia vă vor oferi detalii despre specialitățile și medicii disponibili, precum și despre tarife.
2. Transmiteți documentele medicale – consilierul Arcadia din Call Center vă va oferi toate detaliile despre cum puteți transfera dosarul medical (rezultatul analizelor sau investigațiilor medicale, scheme de tratament etc).
3. Intrați în legătură telefonică cu medicul – în ziua și la ora programată vă veți întâlni telefonic, prin apel voce sau video, cu medicul ales.
Discutați problema de sănătate cu medicul Arcadia. Veți primi recomandarea medicului la finalul discuției.
4. Verificați e-mailul. Primiți recomandarea medicului pe e-mail, pentru a fi sigur că știți ce trebuie să faceți în continuare.

Prin telemedicină, medicul Arcadia este aproape de dumneavoastră. Puteți comunica cu el direct, fie printr-un apel telefonic simplu, fie prin unul care are și opțiunea video.

Pentru a accesa serviciul de telemedicină, sunați la 0232 920, Call Center Arcadia, și programați-vă o discuție cu medicul.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

Echipa medicală de elită, echipamentele ultramoderne și dotările premium sunt doar câteva din motivele pentru care peste 1 milion de pacienți au ales serviciile Arcadia din 2010 și până în prezent.

www.arcadiamedical.ro

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0