Aproape 900 de romașcani au descărcat aplicația de sesizări „pentru Roman”

HomeSocial

Aproape 900 de romașcani au descărcat aplicația de sesizări „pentru Roman”

 

 

Până luni, 18 februarie, 899 de persoane și-au instalat aplicația de sesizări „pentru Roman”, prin intermediul căreia cetățenii pot aduce la cunoștința autorităților problemele pe care le observă în municipiu. Conform statisticii prezentate de administrația publică locală, 726 de utilizatori folosesc aplicația pe dispozitive cu sistem de operare Android, în timp ce 173 au dispozitive IOS.

Aplicația permite administratorilor acces la rapoarte legate de numărul sesizărilor pe fiecare categorie de probleme. Până acum, romașcanii au făcut cele mai multe sesizări pentru: străzi/alei/trotuare – 84, urmate de parcările neregulamentare – 38, iluminat public – 38 și semnalizare rutieră/marcaje și administrare parcări – 29.

„Mă bucur că această aplicație este din ce în ce mai utilizată, sper ca și timpii de răspuns ai angajaților responsabili să fie unul din ce în ce mai scurt. Pe noi ne ajută informațiile primite de la cetățeni cu problemele din oraș. În cea mai mare parte, sesizările au fost juste, dar sunt și probleme – cum ar fi existența unui neon al unui agent economic ce deranjează un locatar – pentru care nu putem interveni”, a declarat primarul Lucian Micu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0