Prima paginăEconomie

Aproape 100 de agenţi economici aşteaptă absolvenţi la angajare

Dimensiune text

Pe 27 septembrie are loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Au fost contactaţi până acum 91 de agenţi economici.

91 de agenţi economici care îşi desfăşoară activitatea în Roman şi în zona Romanului au fost invitaţi să participe cu oferta de muncă la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, care va avea loc pe 27 septembrie la Roman. „Am contactat 91 de agenţi economici care îşi desfăşoară activitatea în Roman şi în comunele apropiate, din aproape toate domeniile de activitate. Până la acest moment, au confirmat participarea la eveniment 23 de firme, care au pe ofertă, în total, 76 de locuri de muncă”, a spus coordonatorul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Roman, Alexandra Anghel.

Cele mai multe dintre locurile de muncă oferite absolvenţilor romaşcani sunt în domeniul confecţiilor (30), în servicii (28), în construcţii (17). O singură ofertă se adresează absolvenţilor de studii superioare: se caută un inginer pentru proiectare de mobilă. Pentru toate celelalte locuri de muncă se caută absolvenţi de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat.

În această vară s-au adresat ALOFM Roman, pentru a fi luaţi în evidenţa instituţiei, 552 de absolvenţi, în majoritate covârşitoare absolvenţi de liceu. „330 dintre absolvenţii aflaţi în atenţia instituţiei noastre au fost deja invitaţi la eveniment”, a spus Alexandra Anghel. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va avea loc pe 27 septembrie, la Cercul Militar, începând cu ora 9.

COMENTARII

WORDPRESS: 0