Aplicația „pentru Roman” tot nu merge pe iOS, dar bani se plătesc

HomeSocial

Aplicația „pentru Roman” tot nu merge pe iOS, dar bani se plătesc

La o săptămână după ce Ziarul de Roman a solicitat explicații/detalii despre faptul că aplicația „pentru Roman” nu mai poate fi descărcată de către cei care dețin dispozitive mobile ce folosesc sistemul de operare iOS, reprezentanții Primăriei municipiului Roman ne-au anunțat că, la rândul lor, au informat dezvoltatorul platformei. Așadar, pe lângă faptul că nu s-a cunoscut această problemă de către cei responsabili, într-o săptămână nici nu s-a remediat situația.

În același timp, aflăm că Primăria municipiului Roman plătește, lunar, către dezvoltator un contract de mentenanță de 2.375 de lei, fără TVA. În acest an, se va achita suma de 28.500 de lei, la care se va adăuga TVA-ul. Un contract de mentenanță pe hârtie, din moment ce dezvoltatorul nu a știut de problema apărută și nici nu a reușit să o remedieze până acum. „Acest inconvenient va fi soluționat în cel mai scurt timp”, ne-au transmis reprezentanții Primăriei.

Până la acest moment, în aplicația „pentru Roman” sunt înscriși 2.493 de utilizatori, iar în total au fost înregistrate 2.150 de sesizări. Cele mai multe sesizări au vizat categoriile străzi/alei/trotuare și parcări neregulamentare. Cele mai puține sesizări sunt înregistrate pentru construcții sau lucrări neautorizate și taxe și impozite.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0