ApaServ: Romanul nu va avea apă până sâmbătă seară

HomeSocial

ApaServ: Romanul nu va avea apă până sâmbătă seară

Vineri seară, compania județeană Apa Serv a anunțat că remedierea avariei la magistrala de aducțiune a apei în oraș nu va putea fi remediată în intervalul anunțat inițial, astfel că orașul nu va avea apă la robinete până sâmbătă seară. Detalii despre avaria care a lăsat orașul fără apă de joi seară – la acest link.

„Având în vedere complexitatea lucrărilor pentru remedierea avariei la reţeaua de aductiune a apei potabile din municipiul Roman, Compania judeţeană Apa Serv SA este pusă în situația neplăcută de a anunţa prelungirea perioadei de întrerupere a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Roman până la data de 27.11.2021, ora 20.00. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în mesajul postat vineri seară pe site-ul Apa Serv.

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 3
  • Să se verifice devizele cu lucrari la reteaua municipala de apa, din mandatele lui leureanu. Jaf la drumul mare. Verificati devizele aferente, Stradei Stefan cel mare.

  • Gigi 9 luni ago

    Întreb pentru un prieten Romanul nu mai are nici un rezervor de apa ?

  • Petrariu Radu 9 luni ago

    Trebuia sa munciți non stop […] sa faceți lucrurile cum trebuie și când trebuie ca a ți lăsat un oraș întreg fără apa.[…] ca nu are cine sa va pună la punct.sa treacă timpul și sa va luați banii […] de la primar pana la ultimul de la apaserv