ApaServ întrerupe apa la Horia şi în cursul zilei

ApaServ întrerupe apa la Horia şi în cursul zilei

Dimensiune text

 

robinet apa01ApaServ SA a anunţat luni, 1 august, că a restricţionat furnizarea apei potabile în localităţile Horia şi Ruginoasa, din cauza scăderii debitului sursei, pe fondul temperaturilor ridicate din ultima perioadă. Dacă, iniţial, ApaServ a anunţat că programul de furnizare de apă potabilă pentru cele două localităţi este între orele 06:00 – 22:00, reprezentanţii companiei au revenit, marţi, cu o informare care precizează că apa va fi întreruptă la Horia şi în cursul zilei.

„Programul de furnizare de apă potabilă pentru localitatea Ruginoasa este între 06:00 – 22:00, iar în Horia între 06:00 – 10:00 şi 16:00 – 22:00. În intervalul orar 10:00 – 16:00 şi 22:00 – 06:00, furnizarea apei potabile este sistată în localitatea Horia. Imediat ce debitele vor reveni la parametrii proiectaţi, vă vom anunţa şi ridica această restricţie”, precizează noul comunicat al ApaServ.

Compania face apel către toţi utilizatorii, în special utilizatorii casnici, „să folosească în mod raţional apa potabilă din reţeaua publică, respectiv să nu folosească apă potabilă pentru irigaţii, pentru a se putea asigura furnizarea serviciului în condiţii normale tuturor clienţilor”.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0