Ansamblul „Codrii Neamțului”, pentru a patra oară la Duelul Ansamblurilor „La Măruță”

HomeSocial

Ansamblul „Codrii Neamțului”, pentru a patra oară la Duelul Ansamblurilor „La Măruță”

 

 

Luni, 19 februarie, Ansamblul Folcloric „Codrii Neamțului”, coordonat de coregraf Sebastian Coroi, va participa, începând cu ora 15, pentru a patra oară, la Duelul Ansamblurilor din cadrul emisiunii „La Măruță” de la ProTV.

Ansamblul din Piatra Neamț a participat în prima ediție „La Măruță” în data de 11 decembrie, impresionând cu dinamica și profesionalismul dansului popular din zona Neamțului, dar și prin frumoasele costume populare și bucatele cu grijă alese reprezentative județului Neamț. În data de 26 ianuarie, ansamblul s-a reîntors pe platoul emisiunii „La Măruță”, duelându-se prin dans cu un alt ansamblu folcloric, din județul Vrancea, câștigând și aducând victoria acasă.

În ziua de 7 februarie, membrii Ansamblului „Codrii Neamțului” au reușit să aducă pentru a treia oară victoria județului Neamț, câștigând prin dans, dinamică și entuziasm în fața celor din județul Bacău, lucru care se datorează tuturor nemțenilor și românilor de pretutindeni care au votat prin SMS și online în favoarea celor din Neamț.

Astfel, luni, 19 februarie, Ansamblul Folcloric „Codrii Neamțului” va intra în direct pentru a patra a oară, la ProTV, în emisiunea „La Măruță”, începând cu ora 15.00, pe ringul de dans, în duelul semifinalelor cu un ansamblu din Bihor. „Codrii Neamțului” va aduce în fața telespectatorilor un obicei frumos din zona Moldovei și o suită de dansuri.

Îi puteți susține pe membrii Ansamblului „Codrii Neamțului” prin SMS la numărul 1266 cu textul „NEAMT”(cost 0,24 E, inclus TV; fără diacritice) fie online pe pagina emisiunii la link-ul: http://laMaruta.protv.ro/voteaza . Votarea se poate face doar în perioada emisiunii, între orele 15 – 17, iar votul este valid dacă SMS-ul este scris corect cu textul NEAMT (fără diacritice) și online pe pagina emisiunii la link-ul: http://laMaruta.protv.ro/voteaza (logare validă doar cu pagina de facebook).

Întregul colectiv al Ansamblul Folcloric „Codrii Neamțului” s-a pregătit temeinic, prin ore și zile întregi de repetiții și înregistrări, din dorința de a triumfa și de a fi mândria județului Neamț. Ansamblul a muncit și muncește cu dăruire, emoție și speranță pentru a trece de semifinalele din 19 februarie și pentru a ajunge în finală din „Duelul Ansamblurilor“, ce va avea loc pe 26 februarie.

„Prin voturile noastre vom arăta României cât de frumoase sunt cântecul și dansul populare de pe plaiurile nemțene. Vrem ca duelul de luni, 19 februarie, să rămână tezaur pentru folclorul nemțean și istorie pentru România. Scopul nostru este să construim cea mai frumoasă poveste a Ansamblului, și anume să ajungem în finala duelurilor din emisiunea «La Măruță» de la ProTV și să aducem trofeul acasă la Neamț. Dragi nemțeni și români de pretutindeni, susțineți-ne luni, 19 februarie, începând cu ora 15.00 la ProTV și noi va aducem trofeul acasă. Vă mulțumim tuturor pentru susținerea de până acum, pentru prezent, dar și pentru viitor, pentru aplauzele și aprecierile voastre. Voi toți sunteți câștigători, împreună cu noi, pentru că am câștigat o istorie, o tradiție, un folclor frumos curat și nealterat. «Codrii Neamțului» dansează pentru voi! Vă mulțumim și vă iubim!”, a transmis profesorul coregraf Sebastian Coroi.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0