Prima paginăActualitateNeamt

Angajaţii ApaServ petrec la cabana lui Ceauşescu

Dimensiune text

Aproape 200 de angajaţi ai ApaServ vor sărbători sâmbătă, 23 august, ziua lucrătorului în domeniul apei şi al canalizării. Ca o coincidenţă, petrecerea se va desfăşura într-o zi importantă pentru regimul comunist şi într-un loc la fel de important: fosta cabană a lui Nicolae Ceauşescu de la Nemţişor.

„Ziua lucrătorilor din acest domeniu se sărbătoreşte pe 22 iulie, dar au fost mulţi colegi plecaţi în concediu şi am amânat sărbătoarea. Vor veni la manifestare între 150 şi 200 de angajaţi ai ApaServ. Noi am invitat la petrecere membrii Consiliului de Administraţiei, pe cei ai Adunării Generale a Acţionarilor şi, bineînţeles, conducerea companiei. Cei care vor veni vor participa la întreceri sportive: fotbal, volei, tenis de masă şi table. Câştigătorii vor fi premiaţi”, a afirmat Constantin Vasiliu, liderul Sindicatului ApaServ.

Acesta a adăugat că are, anul acesta, trei surse de finanţare pentru organizarea petrecerei de sâmbătă: o cotizaţie individuală de 25 de lei a fiecărui participant, fonduri din bugetul sindicatului şi o alocare de 5.000 de lei din bugetul companiei ApaServ, aprobată de Consiliul de Administraţie.

Constantin Vasiliu susţine că sindicatul său are în jur de 500 de membri, dar că la petrecere vin doar cei care pot şi care au vrut să plătească cei 25 de lei. Compania ApaServ mai are un sindicat, Epcan – condus de Vasile Munteanu şi format, în cea mai mare parte, din romaşcani angajaţi la ApaServ -, dar membrii acestuia nu vor participa la petrecerea de la Nemţişor.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • mitura 7 ani

    Pai … sigur ca da, caci banuti sunt, doar pretul de la mc de apa si nu mai vorbesc de alte tarife la servicii !
    E destul de revoltator.