Prima paginăSanatate

Angajările la spital se vor face în funcție de buget

Dimensiune text

Concursul anulat pentru angajarea a 23 de asistenți medicali la Spitalul Municipal de Urgență Roman va fi reprogramat numai după stabilirea bugetului.

 

 

La concursul care a avut loc în luna ianuarie s-au înscris 100 de candidați, iar ulterior acesta a fost anulat și reprogramat. Însă, atât spitalul, care se confruntă cu o criză acută de personal, dar și cei care doresc să lucreze în cadrul instituției sanitare vor mai avea de așteptat.
„Am făcut o analiză a celor 20 de posturi care vor fi scoase la concurs, posturi absolut necesare. Există secții unde, din cauza lipsei de personal, nu se pot asigura graficele de personal și turele. Sunt secții, precum Ortopedia, Cardiologia, Radiologia sau ATI, unde sunt mari probleme, mai ales că sunt și secții care se confruntă cu multe urgențe. Vom decide câte posturi vom scoate la concurs și data concursului numai după ce vom avea bugetul pe anul 2013, pentru că abia atunci vom putea ști ce cheltuieli putem suporta”, a declarat medicul Cătălina Pălăncianu, managerul interimar al spitalului.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0