Prima paginăEconomie

Angajări la Direcţia Municipal Locato din cadrul Primăriei Roman

Angajări la Direcţia Municipal Locato din cadrul Primăriei Roman

Dimensiune text

 

 

Direcţia Municipal Locato, din cadrul Primăriei Municipiului Roman, organizează, la sediul din strada Ştefan cel Mare, nr. 259, concurs de recrutare în vederea ocupării unor posturi vacante perioadă nedeterminată, în regim contractual, nivel de execuţie.

Concursul vizează ocuparea următoarelor posturi: două posturi vacante de muncitor calificat la Biroul întreţinere și reparaţii reţele de preluare ape pluviale; un post vacant de muncitor necalificat, la Biroul întreţinere ți reparaţii reţele de preluare ape pluviale; un post vacant de muncitor calificat, la Formaţia reparaţii hidranţi; un post vacant de muncitor necalificat, la Formaţia reparaţii hidranţi; un post vacant de muncitor calificat, în cadrul Compartimentului autorizări cimitir; două posturi vacante de muncitor necalificat (gropar), la Formaţia servicii mortuare; un post vacant de muncitor calificat la Biroul iluminat stradal.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 4 martie 2019, ora 15:30. Detalii complete despre organizarea concursului pot fi aflate mai jos sau pe site-ul Primăriei Roman, la acest link: https://primariaroman.ro/cariera-18-02-2019-directia-municipal-locato-9-posturi/.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0