Prima paginăEconomie

Angajări în instituțiile publice din județ, la început de an

Angajări în instituțiile publice din județ, la început de an

Dimensiune text

 

Mai multe posturi sunt disponibile, în această perioadă, în instituțiile publice din județ, atât în Roman, cât și în Piatra Neamț sau în mediul rural, conform anunțuri pentru locuri de muncă în instituțiile publice postate pe portalul posturilor vacante în administrația publică din România sau pe site-urile instituțiilor în cauză.

Spitalul Municipal de Urgență Roman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical debutant PL (studii postliceale) – Compartiment ORL și concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical debutant PL – Laborator Radiologie și Imagistică Medicală (data limită pentru depunerea dosarelor de concurs fiind 20 ianuarie 2020).

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae” Roman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, de economist II, studii superioare – Compartiment Resurse Umane și muncitor calificat II, studii generale – Atelier Întreținere și Transport (data limită pentru depunerea dosarelor de concurs – 15 ianuarie 2020).

Primăria Roman organizează concurs de recrutare în vederea ocupării pe durată nedeterminată a unui post vacant, de funcţie publică, de execuţie de consilier juridic I debutant în cadrul Direcţiei juridice şi administraţie publică, Biroul recuperare creanţe contribuabili în insolvenţă, precum și un concurs de recrutare în vederea ocupării pe durată nedeterminată a unui post vacant, de funcţie publică, de execuţie, de consilier juridic I debutant din cadrul Biroului Juridic Contencios al Direcţiei Juridice şi Administraţie Publică (data limită pentru depunerea dosarelor de concurs – 27 ianuarie).

Direcția Municipal Locato din cadrul Primăriei Roman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante de inspector specialitate IA la Biroul financiar-contabilitate și  inspector specialitate IA la Biroul juridic/resurse umane/achiziții publice/C.I.M. (data limită pentru depunerea dosarelor de concurs – 09 ianuarie 2020, ora 15:30).

Primăria Comunei Gherăești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de referent I (data limită pentru depunerea dosarelor de concurs – 20 ianuarie 2020).

Primăria Comunei Cordun organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor calificat, în cadrul Compartiment gospodărire comunală, spații verzi, întreținere, reparații și deservire (data limită pentru depunerea dosarelor de concurs – 10 ianuarie 2020, ora 13.30).

În județ, în această perioadă vor mai fi organizate concursuri pentru ocuparea posturilor de: consilier IA la Primăria Municipiului Piatra Neamț, de salvator montan II la Serviciul Public Salvamont Neamţ, de tehnician la Colegiul Național „Ștefan cel Mare“ din Tîrgu Neamț, de consilier debutant S la Primăria Comunei Crăcăoani sau de psiholog practicant, asistent social debutant, asistent medical generalist (2 posturi) și infirmieră, muncitor necalificat, fochist (3 posturi), la Primăria Comunei Agapia.

Detalii complete despre condițiile de înscriere și de desfășurare pentru concursurile din instituțiile publice din Neamț sunt disponibile la instituțiile organizatoare, precum și pe portalul posturilor vacante în administrația publică din România, http://posturi.gov.ro., sau pe site-urile instituțiilor în cauză.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0