HomeSocial

Andrei face paşi mici, dar siguri, spre vindecare

Andrei Horlescu, tânărul din Roman care a suferit un grav accident de circulaţie, este internat într-o clinică din Germania.

 

Andrei Horlescu este un tânăr de 28 de ani, din Roman, care are nevoie de ajutor din partea noastră, moral şi financiar, pentru a se recupera după un grav accident de circulaţie pe care l-a avut în luna octombrie a anului trecut. De pe 13 ianuarie 2014, Andrei a fost transferat la o clinică în Germania, unde a început recuperarea neuromotorie în condiţii de terapie intensivă.

Familia tânărului face eforturi foarte mari pentru a-l ajuta şi a sta lângă el în această perioadă. Zilele acestea, prietena lui, studentă în anul VI la Medicină la Bucureşti, a mers în Germania pentru a-i fi alături. „Din ce ne-a spus, s-a bucurat mult să o vadă. Deşi tot nu poate să vorbească, a zâmbit larg atunci când a văzut-o. Din păcate, însă, infecţiile nu i s-au vindecat în totalitate, iar Andrei încă mai face febră. În rest, procesul de recuperare avansează, chiar dacă lent. Mişcă mâna stângă, reuşeşte să ţină o minge şi apoi să o arunce, iar acestea sunt, pentru noi, semne că se reface”, a povestit Daniela Butnariu, sora lui Andrei Horlescu.

Cu ajutorul oamenilor binevoitori, s-au adunat, până în prezent, 11.765 de lei şi 1.390 de euro în conturile special deschise pentru Andrei. Tânărul poate fi ajutat şi prin intermediul Paypal, iar persoanele care doresc să procedeze astfel trebuie să trimită donaţiile lor către adresa: horlescu_dana@yahoo.com. De asemenea, familia tânărului a postat pe pagina de facebook, creată special cu această ocazie, „Împreună pentru Andrei”, un model de contract de sponsorizare, pe care societăţile care doresc să îl ajute îl pot completa, pentru ca banii să fie direcţionaţi către Andrei. Contractul trebuie generat în două exemplare, care trebuie semnate, ştampilate şi trimise, apoi, în original, Anişoarei Horlescu, la adresa strada Sucedava, bloc 7, apartament 4, Roman, Neamţ.

Amintim că cei care doresc să îl ajute pe Andrei în procesul de recuperare au la dispoziţie două conturi Raiffeisen Bank: pentru Euro: Cont RO30RZBR0000060013545709, cod SWIFT: RZBRROBU, pentru RON: RO26RZBR0000060010803882. Titularul contului este Daniela Butnariu.

Comentarii

WORDPRESS: 0