Andreea Broască a renunțat la funcția de consilier local

HomePolitica

Andreea Broască a renunțat la funcția de consilier local

Miercuri, 2 martie, cei 21 de consilieri locali romașcani au fost convocați în ședință de îndată, pentru a dezbate șase proiecte de hotărâre. În cadrul ședinței, consilierii locali au luat act și de decizia Andreei Broască, ales local din partea PSD, de a demisiona din forul legislativ local.

„Din nefericire, atribuțiile mele personale au fost triplate, de când mama a ales să plece la îngeri. Pe lângă activitatea mea de fizioterapeut și manager, au mai fost adăugate atribuții pe care mama le îndeplinea la afacerea de familie și rețeaua Oriflame. Nu îmi place să dau explicații, dar mă calc pe inimă și spun asta pentru cei care m-au votat, nu pentru cei care caută să îmi păteze demnitatea. Dacă eram un oarecare politician, rămâneam în Consiliu până la terminarea mandatului, mai trăgeam chiulul, nu îmi făceam temele și leafa îmi mergea. Iar eu nu sunt așa, știu ce înseamnă să îmi fie rușine. Am avut colegi de pe urma cărora am învățat și vreau să le mulțumesc!”, a scris Andreea Broască pe pagina de socializare.

Conform listei depuse de PSD la alegerile din 2020, următorul social-democrat ce ar putea prelua funcția de consilier local este Eugen Pătrașcu (maistru mecanic), dar acest lucru poate fi realizat abia după ce Judecătoria Roman îi va valida mandatul. Următorii pe lista PSD sunt Vlad Octavian Rădăuceanu (economist) și Ilie Boloca (profesor).

Lista proiectelor ce au fost discutate în ședință poate fi consultată la adresa. https://primariaroman.ro/consiliu_local/sedinta-de-indata-a-consiliului-local-roman-din-02-martie-2022/. Toate proiectele au trecut cu votul consilierilor.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0