Prima paginăSocialSanatate

Ambulanţa Roman va avea doi medici noi

Dimensiune text

De la 1 februarie, Ambulanţa Roman va avea doi medici noi, unul care va ajuta asigurarea gărzilor şi unul pentru urgenţele de la domiciliu.

Ambulanţa Roman va avea doi medici noi, începând cu luna februarie. Unul dintre ei este medicul Marian Ignat, care a lucrat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Tîrgu-Neamţ și  urmează la Iaşi cel de-al doilea modul de atestat pentru urgenţă în spital. „Medicul Ignat va veni la Roman pentru o perioadă de şase luni. În acest timp, va face naveta de la Iaşi la Roman pentru a ajuta în asigurarea gărzilor”, a declarat medicul Dorice Albu, managerul general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ.

Cel de-al doilea medic care va veni la Roman, Gabriel Stoica, tocmai a terminat rezidenţiatul şi este medic specialist pe medicină de familie. „Medicul Stoica se va ocupa de urgenţele de la domiciliu. Asigurând consultaţii de specialitate la domiciliu se va uşura, astfel, munca celor de la Centrul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Roman”, a explicat managerul Dorice Albu. Aceşti doi medici noi se vor alătura celor trei medici de la Serviciul de Ambulanţă de la Roman, dintre care doi sunt titulari, iar unul este în concediu medical.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0