Prima paginăEconomie

Altex a deschis un nou magazin în Roman, în centrul comercial Roman Value Centre

Altex a deschis un nou magazin în Roman, în centrul comercial Roman Value Centre

Dimensiune text

 

 

Altex România continuă să-și extindă rețeaua națională de magazine. Pe 8 noiembrie, Altex România a deschis cel mai mare magazin Altex din Roman și al 101-lea din rețeaua sa de magazine, localizat în noul centrul comercial Roman Value Centre. Acesta dispune de o suprafață de peste 20.000 metri pătrați, va găzdui peste 70 de magazine cu activitate specifică și va fi primul pol comercial din municipiul Roman. Centrul comercial aduce în prim plan un nou concept, Strip Mall, care se referă la un mall în aer liber, cu magazine dispuse pe același rând cu spațiul de promenadă și cu locuri de parcare pe toată lungimea sa.

La nivel de județ, există deja trei magazine Altex, două în municipiul Piatra Neamț (Altex Piatra Neamț Eva și Altex Piatra Neamț Shopping City) și unul în Roman (Altex Roman, localizat pe bulevardul Roman Mușat, nr. 33). Noul Magazin, Altex Roman Value Centre, are, cu ocazia deschiderii, oferte speciale între 8 și 11 octombrie, precizează un comunicat al companiei.

Clienții vor avea la dispoziție patru zile de oferte speciale pentru a merge în magazin, a căuta produsele care îi interesează, să stea de vorbă cu consultanții (vor fi întâmpinați de 25 de consultanți) și să profite de toate reducerile pregătite. Altex Roman Value Centre este localizat pe strada Mihai Viteazu, numărul 3-5.

Într-un spațiu de 1.400 de metri pătrați, noul magazin Altex va oferi o gamă variată de produse și prețuri foarte bune la zeci de mii de produse electronice, electrocasnice, IT, telefoane, televizoare, auto și la categorii noi, pe care marele retailer le-a introdus în oferta sa. Ca de obicei ofertele pregătite de Altex vor fi prezentate într-un catalog special lansat cu ocazia deschiderii magazinului.

Citește și:   275 de locuri de muncă pentru romașcani. Ce agenți economici fac angajări în zona Roman

Printre ofertele care se vor regăsi în catalog și în magazin merită menționate:
– Televizorul Led Full HD Philips, diagonala 108 cm;
– Mașina de spălat Whirlpool, 7 kg, 1200 rpm, clasa energetică A+++;
– Combina Frigorifică Arctic, 262l, clasa energetică A+;
– Telefon Huawei P20 Lite, 5.8 inchi, 64 GB, cameră dual 16+2MP;
– Telefon Dual SIM Galaxy A7 (2018), 6 inchi, 64 GB, cameră 24+5+8 MP;
– Laptop 2 in 1 Myria, 10.1 inchi, Intel Atom Z8350 1.92GHz;
– Expressor DeLonghi, 0.4l, 8000 W;
– Cuptor cu microunde Beko, 20l, 700W;
– Televizor Led High Definition Vortex, diagonală 106 cm.

„Marea deschidere Altex Roman îți aduce mai aproape oferte speciale care nu ar trebui ratate. Pe lângă experiența din noul magazin cu produsele, ai posibilitatea de a aplica și pentru o soluție de finanțare adaptată nevoilor tale, într-un timp foarte scurt și totodată să beneficiezi de livrare la timp și în siguranță a produselor tale. Serviciile de finanțare sunt adaptate nevoilor tale, astfel că ai posibilitatea de a alege sistemul de rate cel mai avantajos pentru tine. Mai multe informații despre mare deschidere Altex Roman Value Centre găsești pe site-ul altex.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului care te pune la curent cu ultimele noutăți!”, mai precizează reprezentanții Altex România.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0