Prima paginăSocial

Alianța pentru Roman 2020 a depus listele de candidați pentru alegerile locale

Alianța pentru Roman 2020 a depus listele de candidați pentru alegerile locale

Dimensiune text

 

Vineri, 14 august, Alianța pentru Roman 2020 a depus listele de candidați pentru alegerile locale 2020 pentru funcția de primar al municipiului Roman și pentru funcția de ales local în Consiliul Local Roman. Pentru funcția de primar, Alianța pentru Roman 2020 l-a desemnat pe Lucian Ovidiu Micu, primar ales al municipiului Roman în 2017, iar pe lista de consilieri locali se regăsesc alți 27 de romașcani care doresc să continue proiectele pentru dezvoltarea Romanului. Alături de candidații pentru alegerile locale 2020 s-au aflat președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, candidat la rândul său pentru a continua modernizarea Neamțului și parlamentarii romașcani – senatorul Dan Manoliu, președintele PSD Roman și deputatul Alexandru Rotaru.

„Ne-am întâlnit până acum în calitate de primar al municipiului Roman, iar acum sunt un om ca oricare romașcan, dar cu o dorință și mai mare de a mă implica pentru binele orașului. Împreună cu echipa Alianței pentru Roman 2020, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria municipiului Roman, de data aceasta unul pe care sper să-l încep din prima zi și să-l duc până în ultima zi, pentru ca rezultatele mele să fie și mai evidente decât până acum, pentru ca Romanul cu adevărat să înflorească. Am ales să ne revedem în parcul de la Muzeul de Artă, pentru că, în urmă cu trei ani și jumătate, împreună cu dumneavoastră, reprezentanții mass media, aici am plantat primii arbori din oraș. De atunci mi-am făcut un obicei ca, la fiecare an de mandat, să plantez câte un copac, stau acum lângă primul și sunt bucuros că a prins rădăcini. Se spune că în viață ești împlinit dacă ai plantat un copac, ai ridicat o casă și ai făcut un copil. Sunt un om împlinit și vreau să continui ca atenția mea să fie îndreptată, 24 de ore din 24, spre a împlini și mai multe din dorințele romașcanilor”, le-a declarat celor prezenți la eveniment Lucian Micu, candidatul Alianței pentru un nou mandat la Primăria municipiului Roman.

Citește și:   54.000 de clienți în ștrand, în această vară

Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, a subliniat relația bună și constructivă pe care a avut-o de-a lungul mandatului cu Lucian Micu, ambii din funcții în care au pus pe primul loc administrația: „Este bine știut faptul că, de-a lungul celor trei ani și jumătate din mandatului domnului Lucian Micu, am realizat și dus la bun final multe proiecte pentru Roman. Chiar dacă ne-am aflat în tabere politice diferite, am colaborat instituțional, așa cum este și firesc. Și atunci, dar și acum, am recunoscut și recunosc meritele pe care Lucian Micu le-a avut în dezvoltarea Romanului. Ceea ce eu pot să promit este că în această echipă – Ionel Arsene, președinte al Consiliului Județean și Lucian Micu – primar al municipiului Roman – vom moderniza și mai mult Romanul și Neamțul. Am încredere în profesionalismul și experiența lui Lucian Micu”, a subliniat președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, parte din echipa Alianței pentru Modernizarea Neamțului.

Astfel, din partea Alianței pentru Roman 2020 pentru funcția de primar în mandatul 2020-2024 candidează Lucian Micu. Lista de consilieri a Alianței este deschisă de Lucian Ovidiu Micu, urmat de: Ionuț Liviu Ciocoiu (profesor), Iulia Havrici Tomșa (economist), Mircea Anton (inginer), Dragoș Viorel Moroșanu (inginer), George Alexandru Bălan (inginer), Alexandra Andreea Broască (fizioterapeut), Radu Cătălin Curpăn (profesor), Eugen Pătrașcu (maistru mecanic), Vlad Octavian Rădăuceanu (economist), Ilie Boloca (profesor), Daniel Laurențiu Vasiliu (arhitect), Elena Tabacaru (jurist), Aurel Constantin (tehnician auto), Nicușor Bohîncanu (fochist), Mariana Dabija (administrator), Costache Calancea (maistru), Sorin Zaharia (ofițer în rezervă), Dorel Anton (maistru laminator), Sava Ifrim (contabil), Vasile Brătescu (mecanic), Valeria Rusu (laborant chimist), Gheorghe Ghimici (maistru), Gheorghe Vrânceanu (subofițer în rezervă), Cezar Casian (maistru), Magdalena Gheorghiță (inginer), Corneliu Urucu (frezor).

 

 

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 2
 • Cristian 1 an

  Canditatura d-lui Micu a fost respinsa de Biroul electoral. Ce umilinta atat pt. d-ul Micu cat si pt. PSD-Neamt! Cel mai bun candidat pt. functia de primar din partea PSD este ing. Mircea Anton.

 • escu 1 an

  ca la priveghi….asa sa ne ajute Dumnezeu dar si electoratul