ALEILE DIN CIMITIR NE VOR COSTA 2,7 MILIARDE DE LEI VECHI

HomeSocial

ALEILE DIN CIMITIR NE VOR COSTA 2,7 MILIARDE DE LEI VECHI

alei cimitirÎn jur de 270.000 de lei va costa reabilitarea aleilor din Cimitirul Eternitatea şi vorbim, conform declaraţiilor conducerii Primăriei, în special de principalele căi de acces, celelalte urmând a fi doar prunduite.

În şedinţa de miercuri, 2 martie, consilierii locali au decis ca aleile din cimitir să fie preluate de municipiul Roman din gestiunea Locato, iar investiţia să se realizeze din banii bugetul local. În proiectul votat s-a menţionat faptul că lucrările constau în modernizarea actualelor alei degradate, dar şi înfiinţarea unor noi căi de acces în zonele în care cimitirul s-a extins în ultimul an. Locato Municipal Roman a depus şi o antemăsuratoare şi o estimare a valorii investiţiei, din care rezultă o suma de 270.000 lei.

Pe lângă această investiţie, autorităţile au în plan ca, în această primăvară, să dea în lucru şi reabilitarea străzii Mihai Viteazu, care face legătura între Autogară şi sensul giratoriu dinspre Sagna.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • Waw ! cate ,,miliarde” vechi! Da, cati lei noi suna prost la ureche?! PS. Dupa 10 ani de la denominare inca nu te-ai invatat cu leusorii tineri !!

    • Ziarul de Roman 7 ani ago

      Bună seara. Aveți perfectă dreptate, numai că în viața de zi cu zi mai sunt suficient de multe persoane care folosesc ambele variante, de teama de nu a greşi. Suma fiind, şi pentru noi, destul de importantă, am bifat ambele variante 🙂