Prima paginăAdvertorial

Alegerea unui smartphone este dificilă. Află de ce Huawei Mate 10 Pro o simplifică

Alegerea unui smartphone este dificilă. Află de ce Huawei Mate 10 Pro o simplifică

Dimensiune text

 

 

Sunt atât de multe telefoane mobile din care poți alege, încât misiunea pare imposibilă din start. Dar, la fel ca numele filmului, finalul va fi fericit dacă iei în calcul fiecare detaliu al misiunii tale. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le iei în calcul: de la dimensiuni, inclusiv ecranul, până la autonomia bateriei și suportul software pe care îl primești de la producător.

Însă unul dintre cele mai importante aspecte este prețul. Din fericire, ai de unde alege pe absolut fiecare segment de preț: de la cel mai ieftin, la cel mai costisitor. Opțional poți merge pe mâna unui vârf de gamă dintr-o generație trecută, iar aici lucrurile sunt mult mai atractive. Asta pentru că obții toate funcțiile prezente acum pe telefoanele medii, dar care au fost gândite și implementate într-un smartphone de top. Printre acestea se numără Huawei Mate 10 Pro. Iată de ce merită să-l iei în considerare.

Autonomia bateriei

Huawei Mate 10 Pro are cea mai mare baterie a unui flagship: 4000 mAh. Aceasta este mai mult decât suficientă să te țină o zi întreagă la utilizare maximă și să te ducă încă o bună parte din a doua zi, fără reîncărcare. Fie că ești un ”power user” sau îl folosești moderat, nu mai trebuie să-ți faci griji că rămâi fără baterie atunci când ai cea mai mare nevoie. Display-ul OLED al lui Huawei Mate 10 Pro este optimizat să salveze energie.

Camera foto cu funcție pentru utilizatorii Pro

Ești pregătit pentru fotografii nemaivăzute? Huawei Mate 10 Pro îți oferă tot controlul pe care îl dorești în momentul realizării de fotografii. În modul pro te poți juca cu camerele sale la fel ca și cu un aparat foto profesionist. Iar fotografiile vor arăta fix așa cum ți le dorești. Dacă deții și accesorii potrivite, precum un trepied, poți scoate încă și mai mult din puternicele sale camere foto.

Split Screen pentru cei ce caută productivitatea

Huawei Mate 10 Pro are un ecran de 6 inchi, cu aspect 18:9. Raportul 2/1 te ajută, în split-screen să faci multitasking între oricare două aplicații, de la urmărit video-uri pe Youtube la browsing sau chat pe Messenger.

Siguranța prin propria amprentă

Toți avem lucruri în telefon pe care am prefera să le ținem doar pentru noi. Cu Huawei Mate 10 Pro ai acum o secțiune secretă, numită PrivateSpace, care poate fi accesată doar cu amprenta ta digitală. Fișierele sau fotografiile tale secrete vor rămâne ascunse de ochiul indiscret al altuia, chiar dacă îl vei lăsa pe acesta să facă browsing prin telefonul tău.

Înregistrarea video a ceea ce se întâmplă pe ecran

Screenshots? So last year! Cu Huawei Mate 10 Pro poți înregistra video activitatea de pe ecranul telefonului tău, printr-o simplă atingere a iconiței de acces din centrul de control. Poți salva ulterior totul pe device, în format MP4 sau poți transmite altor persoane fișierele prin Whatsapp, WeChat, Twitter sau Facebook. Și, dacă vrei, le poți urca instant pe Youtube.

Acestea sunt doar cinci dintre lucrurile neobișnuite și deosebite pe care le poți face cu noul tău telefon Huawei Mate 10 Pro. Mai sunt însă multe altele, pe care îți lăsăm plăcerea să le descoperi singur.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0