Prima paginăEducatie

Al treilea din țară în concursul elevilor electroniști

Dimensiune text

Dan Ciubotaru 0805Dan Ciubotaru (foto), elev în clasa a XI-a F la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, a obținut singurul premiu pentru județul Neamț la olimpiadele la discipline tehnice. Dan Ciubotaru a obținut premiul III la olimpiada națională pentru discipline tehnice, domeniile electric și electronică, desfășurată la Baia Mare.

 

 

Chiar dacă nu au luat premii sau mențiuni, colegii săi de lot, participanți la aceeași competiție, Răzvan Florea, Vlad Tiron, de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, și Florin Iștoc, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, s-au poziționat în prima jumătate a clasamentului.

„A devenit deja o tradiție pentru liceul nostru să aducem, an de an, premii și mențiuni de la competițiile naționale în acest domeniu. Începând cu 1999, am fost nelipsiți de la olimpiadele naționale și întotdeauna am reușit să ne clasăm printre primii. Premiantul din acest an este un elev silitor și pasionat, în același timp, de tot ce înseamnă tehnică în domeniul electric. La proba practică, a reușit să obțină 98 din cele 100 de puncte puse în joc. Pe lângă pasiune, este nevoie, însă, și de foarte multă muncă, de studiu, de scheme repetate de nenumărate ori, pentru că, altfel, nu se poate obține performanța”, a spus profesoara Marelena Ungureanu, care a însoțit lotul la competiția de la Baia Mare.

Dan Ciubotaru este pregătit de o echipă formată din profesorii Marelena Ungureanu, Lăcrămioara Ploșniță și maistrul Vasile Dudău.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Pavel 9 ani

    Felicitari tinere si mult succes in viitor! Felicitari si celor care ti-au ghidat pasii!
    Sa ai incredere in fortele tale, sa te straduiesti sa fii cel mai bun in domeniul tau si Dumnezeu te va ajuta mereu. Mult succes!

  • BEATRICE 9 ani

    SERIOZITATEA E RASPLATITA SI TE POARTA DEPARTE.FELICITARI SI LA MAI MARE!