Prima paginăRural

Agresor fugar, accidentat de un polițist

Dimensiune text

Un adolescent care a lovit un consătean a fugit de polițiști. În timpul urmăririi, fugarul a fost lovit de mașina de poliție. Un polițist s-a ales cu dosar penal din cauza incidentu petrecut în timpul urmăririi agresorului.

 

Duminică dimineața, în jurul orei 3.00, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Roman, patrula prin comuna Sagna. La un moment dat, polițiștii au văzut cum, într-un bar, un adolescent de 17 ani i-a dat cu o sticlă în cap unui consătean în vîrstă de 24 de ani. Polițiștii au intervenit și au vrut să-l prindă pe adolescentul agresiv, dar acesta a luat-o la fugă. Atunci, oamenii legii s-au suit în mașină și au luat-o pe urmele fugarului.

În timpul urmăririi, C.B.A., în vîrstă de 17 ani, a părăsit drumul public și s-a deplasat pe o cale de acces secundară, acoperită cu iarbă, în pantă, unde s-a împiedicat și a căzut. Polițistul a acționat imediat frîna, însă, din cauză că drumul de acces secundar era acoperit cu iarbă umedă, autospecializata a derapat și l-a acroșat cu spoilerul din față pe C.B.A., producîndu-i leziuni ușoare. Victima a fost transportată la Spitalul Municipiului Roman, în vederea examinării și acordării îngrijirilor medicale, fără a rămîne internat. Totodată, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultînd că avea o alcoolemie de 0,77mg/l alcool pur în aerul expirat„, se arată în comunicatul emis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț.

După accident, o echipă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Neamț s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor și pentru stabilirea împrejurărilor producerii incidentului.
În acest caz au fost întocmite două dosare penale, pentru săvîrșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv pentru vătămare corporală din culpă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0