Prima paginăEconomie

Afaceriștii din Germania caută parteneri în Neamț

Dimensiune text

Parteneriatele se referă la promovarea pe plan local a sistemelor și produselor germane eficiente energetic.

 

 

Firmele din Neamț care doresc să promoveze sistemele de eficiență energetică produse în Germania pot încheia parteneriate de colaborare cu acestea. Camera de Comerț și Industrie Româno – Germană va organiza, cu sprijinul și finanțarea Ministerului Federal al Economiei și Tehnologiei din Germania, o serie de activități în vederea promovării oportunităților de colaborare cu firmele germane interesate de piața din România, în special din regiunea Nord-Est.

„Proiectul se adresează firmelor din regiune, inclusiv din județul Neamț, interesate să dezvolte afaceri bilaterale în domeniul eficienței energetice și are ca scop promovarea pe plan local a sistemelor și produselor germane eficiente energetic. Reprezentanții a opt companii germane vor veni, în perioada 17 – 19 octombrie, în România, pentru a participa la întîlnici cu potențiali parteneri de afaceri autohtoni”, au precizat reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord Est. Oamenii de afaceri romașcani interesați de astfel de parteneriate pot solicita informații suplimentare de la consultantul de marketing Ana Vlăsceanu – telefon 021. 223.15.31 sau e-mail – vlasceanu.ana@ahkrumaenien.ro .

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Ics 9 ani

    Mai pe scurt – nemtii cauta modalitati de vanzare a produselor. Oamenii vor sa faca export, sa atraga euroi in tara lor. Ca sa traiasca mai bine.
    Pe de alta parte suntem noi. Noi nu producem sisteme „eficiente energetic” pe care sa la vindem altora, ca sa atragem euroi in tara. Noi cumparam ce produc altii.

    Aia cauta doar ceva reprezentanti de vanzare pe aici. Dar, avand in vedere unele avantaje (cum ar fi cheltuielile mai mici de personal) pe care le-ar avea Romania – de ce nu facem lobby la nemti sa construiasca ceva capacitati de productie in Neamt?