Prima paginăSocial

ADMITERE în sesiunea de toamnă la Universitatea „Danubius” – taxe avantajoase și programe de studii adaptate pentru piața muncii

ADMITERE în sesiunea de toamnă la Universitatea „Danubius” – taxe avantajoase și programe de studii adaptate pentru piața muncii

Dimensiune text

Universitatea „Danubius” oferă studenților săi peste 20 de programe de studiu de licență și de master prin facultățile de „Drept”, „Științe Economice”, „Comunicare și Relații Internaționale” și „Științe Aplicate”. Peste 20.000 de absolvenți danubieni și-au construit cariere de succes, devenind adevărați ambasadori ai misiunii, valorilor și viziunii acestei instituții de învățământ superior.

Universitatea „Danubius” oferă posibilitatea unei experiențe unice de învățare, cercetare și dezvoltare, indiferent de vârstă, experiență, nivelul de cunoaștere sau forma de pregătire a studenților și masteranzilor săi. Experiența academică a sute de cadre didactice din principalele centre universitare din România și din străinătate, o bibliotecă dotată cu peste 40.000 de volume, acces la peste 2.000 de jurnale academice, la cursuri ale titularilor de disciplină, în laboratoare de informatică, clinică juridică și economie, de criminalistică, precum și un cabinet psihologic transformă experiența de studiu Danubiană într-una de elită la nivel global.

În perioada 1 septembrie – 24 septembrie 2021, toate facultățile Universității „Danubius”  organizează admitere  pentru programe de licenţă şi master.

Admiterea din acest an universitar se face pe baza concursului de dosare.

!Reduceri de taxe la programele de master pentru absolvenții Universității ”Danubius” ai programelor de studii de licență!

Pentru cursurile universitare de LICENŢĂ, candidaţii pot opta pentru:

FACULTATEA DE ȘTIINȚE APLICATE

FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE

Citește și:   54.000 de clienți în ștrand, în această vară

FACULTATEA DE COMUNICARE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE

PROGRAMUL DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ ORGANIZAT DE CĂTRE DEPARTAMENTUL PENTRU PREGĂTIREA PERSONALULUI  DIDACTIC DIN CADRUL UDG

Universitatea „Danubius” din Galați  organizează programe de formare psihopedagogică iniţială atât pe parcursul studiilor universitare, cât şi în regim postuniversitar, pentru ambele niveluri de certificare. Pentru detalii, accesați: https://www.univ-danubius.ro/dppd

COLEGIUL DANUBIUS

Colegiul Danubius este soluţia salvatoare a elevilor care nu au reuşit să treacă examenul de Bacalaureat, se pot înscrie și candidați care NU au obținut diploma de bacalaureat.

Candidaţii pot opta pentru specializarea CAMERAMAN – FOTOREPORTER în domeniul PRODUCȚIE MEDIA, la forma de învăţământ de zi, nivelul 5 avansat, durata studiilor fiind de doi ani, sau ANALIST PROGRAMATOR, durata studiilor – 1,5 ani sau ADMINISTRATOR REȚELE LOCALE ȘI DE COMUNICAȚII, durata studiilor fiind de 1,5 ani. Detalii despre admiterea la Colegiul Danubius se pot obține la colegiuldanubius@univ-danubius.ro sau la 0372361250.

Mai multe detalii despre admitere, oportunităţi în carieră şi numărul de locuri găseşti AICI!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0