Prima paginăActualitate

Administratorul public al Romanului pleacă în Suedia

Administratorul public al Romanului pleacă în Suedia

Dimensiune text

 

Administratorul public al municipiului Roman, Ovidiu Bojescu, se află în aceste zile în deplasare, într-o vizită oficială în Suedia, acolo unde va prezenta altor delegații străine proiectul în baza căruia a fost realizată microhidrocentrala de pe râul Moldovei, mecanismele de funcționale și efectele acesteia asupra economiei și mediului din zona noastră. Aceasta nu este prima vizită care se face în cadrul proiectului microhidrocentralei, realizat pe fonduri europene, interesul fiind acela al punerii acesteia în funcțiune pe tehnologii de ultimă oră.

„City managerul Ovidiu Bojescu va reprezenta municipiul Roman în Suedia, într-o vizită de studiu organizată alături de reprezentanții Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est. Vizita se va desfășura pe parcursul a două zile, urmând a se organiza întâlniri de lucru la mai multe obiective din zona Malmo. Romanul este invitat în acest proiect ca urmare a exemplului de bună practică și de implementare cu succes a investiției de realizare a microhidrocentralei de pe râul Moldova, un obiectiv care, din punct de vedere tehnic, este unic în România”, au declarat reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Costurile cu vizita de lucru din Suedia sunt suportate integral de organizatori. La începutul lunii iulie, și primarul Lucian Micu va pleca într-o deplasare de lucru, de data aceasta în Elveția, la Lucerna, acolo unde Romanul ar urma să primească mai multe distincții pentru dezvoltarea din ultima perioadă.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0